Blog » De eerste Criolloveulens

Deze blogpost is geschreven door: Luminescence

De eerste Criolloveulens!
Het is je vast niet ontgaan: My Horsez is sinds kort een ras rijker. Maar wat je misschien wél is ontgaan, zijn de schattige veulentjes van dat ras! Jazeker: de eerste veulentjes zijn op 01-10 geboren! Hier een paar leuke mijlpalen!

1.       De oudste!
Of nou ja, dat impliceert toch een flinke leeftijd. Maar het oudste Criolloveulen van LizzyLiz is deze mooie merrie: inmiddels ruim twee spelmaanden oud! Dat betekent ook dat dit het eerste veulen was waarop dat leuke staartje te zien is. Die was namelijk niet te zien op de waarzegger-spoiler. Hoe vinden jullie het veulendesign gelukt?


2.       Schattige stipjes!
Er zijn inmiddels ook al veulentjes met Birdcatcher Spots en kijk eens hoe schattig ze zijn! Op deze leukerd van Mortdecai, met haar mooie aftekening en gezellige streepjes, staat het al helemaal leuk. Hebben jullie ooit een veulen met Birdcatcher Spots gefokt?


3.       Het beste sportpaard!
Criollo’s zijn natuurlijk fantastische wedstrijddieren: vooral op endurance komt hun natuurlijke talent er echt uit! Maar baas boven baas is dit leuke veulen van Taica. Die heeft op dit moment de hoogste vaardigheden van het ras!


4.       Crème de la crème
Of nou ja, maar één keer cream eigenlijk, maar een kniesoor die dat opvalt. En eerlijk, dat vreselijk leuke patroon en dat ongelofelijk leuke neusje? Die maken dit veulen van Claratchet de échte crème de la crème. Wat vind jij van de crème-kleuren bij de Criollo?


5.       Paint it black
De schilder van dit veulen was blijkbaar niet zo fanatiek als The Rolling Stones, want er zijn nog steeds een aantal witte plekjes over. Maar zeg toch zelf, dat maakt dit knappe zwarte kachtel van Suriel alleen maar leuker!


Tot zover, de leukste Criolloveulens die ik kon vinden! Wat is jouw favoriet? Maar waarschijnlijk heb ik er een heel aantal gemist. Heb jij nog een goede toevoeging aan de lijst?

Geplaatst op 03-10-2024 09:52:06

Rhadamanthys zegt:


Rhadamanthys
De designer heeft zich wel overtroffen, zowel met de algehele poses, shading, vachtkleuren als de patronen. Petje af hoor!

Geplaatst op 03-10-2024 09:59:36

MissUnderstood zegt:


MissUnderstood
Mijn eigen net geboren ᶜᵉʳᵘˡᵉᵃᶰ'ˢ Phoenix
😁🤭
Nu op naar vos dun 🤩 zo mooiiiiiii 

Geplaatst op 03-10-2024 11:23:46

JoeyTribbiani zegt:


JoeyTribbiani
de veulentjes zijn zo ongelovelijk leuk 
jammer dat ik alleen paints fok

Geplaatst op 03-10-2024 11:25:11

Golden_Sunset zegt:


Golden_Sunset
Ik heb ook een veulen 

Geplaatst op 03-10-2024 12:40:43

Mortdecai zegt:


Mortdecai
Ik vind ze heel erg geslaagd! Jammer dat ze maar 12 dagen zo blijven  

Geplaatst op 03-10-2024 13:29:55

Exulansis zegt:


Exulansis
Niet mijn veulen. 

Deze vind ik zo knap! 2x frame op zwart dun van Hiraeth. 

Geplaatst op 03-10-2024 13:31:34

-Mythos zegt:


-Mythos
Hier is ook mijn veulen geboren!

Geplaatst op 03-10-2024 14:52:20

Summertime24 zegt:


Summertime24
Ah super leuk!!!!🥰 

Geplaatst op 03-10-2024 17:09:03

Quirinal zegt:


Quirinal
Wow! Wat een mooie veulens zeg  Gefeliciteerd iedereen!

Geplaatst op 03-10-2024 17:11:21

feyalotje zegt:


feyalotje
Wowww, wat n knapperds!

Reageren

Log in om te kunnen reageren!

Je bekijkt de website van paardengame My Horsez!

Ben jij dol op paarden en kan je er maar geen genoeg van krijgen? Dan ben jij hier helemaal thuis. In dit paardenspel kan je een eigen ranch opbouwen en zoveel paarden fokken als je wilt. Ook als je zin hebt in een wedstrijd, kun je de strijd aangaan met andere paardenliefhebbers in echte paardenwedstrijden. Neem een kijkje op de paardenmarkt waar je paarden kunt kopen en shop in de ruiterwinkel voor de mooiste hoofdstellen, zadels en dekjes voor je paarden. Maak je een account aan, dan krijg je meteen een paard om te verzorgen. Je begint bij het leukste paardenspel van Nederland met een ranch, een stacaravan en drie stallen, maar die kun je uitbouwen tot een prachtige villa met een veelvoud aan stallen. Die stallen kun je vullen met de prachtigste paarden en veulens die je zelf kunt fokken in vele verschillende kleuren met behulp van kleurengenetica. Doorloop verschillende levels en speel zo allerlei nieuwe gebieden en steden vrij. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Op het gezellige forum, het bruisend centrum van het spel, zijn heel veel leden actief. Hier maak je contact met andere paardenliefhebbers, kun je vragen stellen, met elkaar handelen, kletsen en ervaringen uitwisselen.