Blog » Leuke feitjes over My Horsez

Deze blogpost is geschreven door: Levade

Leuke feitjes over My Horsez!
Wist jij deze feitjes al over My Horsez? Of je nu een ervaren speler bent of net begint, er is altijd iets nieuws te ontdekken. Wist je bijvoorbeeld dat je kans maakt op een tweeling? Of dat de wouden van Solovo elk seizoen veranderen? In deze blog delen we de leukste wist-je-datjes over My Horsez – lees snel verder en ontdek wat Equada nog specialer maakt!

Wist je dat ...
Er bij elke dracht op My Horsez kans is op een tweeling? De kans op een tweeling is 1 op 1000. Of je een tweeling krijgt weet je niet van tevoren, extra spannend dus!

Wist je dat ...
Het stalmaatje van de Siberische kat gebaseerd is op de echte kat van Marlinda? Marlinda heeft namelijk twee Siberische katten (een rode en een zwarte) genaamd Rivin en Kailash.

Wist je dat ...
Er maar liefst 224 stalmaatjes in het spel zitten? Er zijn heel veel verschillende soorten stalmaatjes. Van katten tot konijnen, van vissen tot kalfjes! De een is nog schattiger dan de ander!

Het stalmaatje wat het langste meegaat is het ezeltje. Deze gaat maar liefst 1000x mee!

Wist je dat ...
Er rassen op My Horsez zijn die rasspecifiek tuig hebben? Zo is er Arabisch showtuig voor de Arabier, traditioneel tuig voor de Akhal-Teke, manendecoratie voor de Clydesdale en een speciaal westernhalster voor de Paint Horse.

Wist je dat ...
Sommige items en stalmaatjes alleen met bepaalde wedstrijden te winnen zijn? Zo kun je met western bijvoorbeeld vrolijke Bold Stripe westernpads winnen en kun je met eventing wedstrijden supergave gekleurde hoofdstellen winnen.

Wist je dat ...
Er maar liefst 31 paardenrassen te vinden zijn op My Horsez? Van de elegante Arabier tot de robuuste Clydesdale. Elk ras heeft zijn eigen specifieke kenmerken.

Wist je dat ...
De naam van Appelveen gebaseerd is op de geboorteplaats van Marlinda? Dat is namelijk Amstelveen.

Wist je dat ...
Postbode Jerry van de Equada post in Appelveen gek is op duiven? Hij heeft zelfs een hulpduif die hem helpt met de post rondbrengen!

Wist je dat ...
De wouden van Solovo echte seizoenen kent? Zo is er voor elk seizoen een afbeelding en is er ook nog verschil tussen dag en nacht. In elke afbeelding zit een beestje verstopt. Weet jij welke dat zijn?

Wist je dat ...
My Horsez twee startpaarden heeft waar je uit kunt kiezen? Namelijk de Arabier en de Andalusiër. Wist je ook dat van deze twee startpaarden de Andalusiër het meest populair is? Welke is jouw favoriet?

Wist je dat ...
Het ras met de meeste variatie op My Horsez de Mustang is? Deze kent maar liefst 71 kleuren en 29 verschillende soorten witpatronen.

Wist je dat ...
De hovenier in Luzanië een bijzondere naam heeft? Namelijk "La Mano Verde" wat zoveel betekent als "de groene hand". En dat is niet voor niks, want de eigenaar van deze winkel heet Jaap van 't Groen!

Wist je dat ...
Rijkerke gebaseerd is op de traditionele Duitse architectuur? Zo zijn er zogenoemde Vakwerkhuizen (Fachwerkhäuser) die te herkennen zijn aan hun (zichtbare) houten geraamte, sierlijke patronen en steile daken.

Wist je dat ...
Het hondje van meneer Veenstra van de voerhandel in Appelveen overdag het liefst de hele dag voor het raam zit? Wanneer het donker is zit hij niet meer voor het raam, dan kan hij namelijk niet zoveel zien buiten en is hij liever binnen!

Wist je dat ...
Het paard van cowboy Joe, Pepper heet? Je kunt Pepper vinden voor de saloon in Buffaloo waar hij trouw op zijn baasje Joe wacht!

Wist je dat ...
Sommige paarden met het witpatroon Tobiano extra vlekjes hebben? Deze worden ink spots, cat tracks of paw prints genoemd. Op My Horsez kun je deze goed zien bij de Marwari!

Wist je dat ...
De American Paint Horse het enige ras is op My Horsez die een zogenaamde "badger face" als aftekening kan hebben? Dit is als het ware een omgekeerde bles. Deze aftekening lijkt een beetje op het gezicht van een das, vandaar de naam "badger face".

Geplaatst op 03-09-2024 15:33:25

NanoukdeStap zegt:


NanoukdeStap
oee leuk om te weten!

Geplaatst op 03-09-2024 15:52:53

--Nova-- zegt:


--Nova--
Interessant!!

Geplaatst op 03-09-2024 16:47:09

fridaydepony zegt:


fridaydepony
leuk

Geplaatst op 03-09-2024 19:59:42

Dewi_Kyara zegt:


Dewi_Kyara
Haha wat een leuke feitjes

Geplaatst op 03-09-2024 21:28:39

Eveline11 zegt:


Eveline11
Hele leuke feitjes!

Geplaatst op 04-09-2024 11:52:25

MissUnderstood zegt:


MissUnderstood
Grappige weetjes weer 😅

Geplaatst op 04-09-2024 12:19:11

meiske830 zegt:


meiske830
Wat leuk dit

Geplaatst op 05-09-2024 17:04:36

Hannanasje zegt:


Hannanasje
Leuke feitjes

Geplaatst op 19-09-2024 09:19:11

feyalotje zegt:


feyalotje
Leuk om te weten!!

Reageren

Log in om te kunnen reageren!

Je bekijkt de website van paardengame My Horsez!

Ben jij dol op paarden en kan je er maar geen genoeg van krijgen? Dan ben jij hier helemaal thuis. In dit paardenspel kan je een eigen ranch opbouwen en zoveel paarden fokken als je wilt. Ook als je zin hebt in een wedstrijd, kun je de strijd aangaan met andere paardenliefhebbers in echte paardenwedstrijden. Neem een kijkje op de paardenmarkt waar je paarden kunt kopen en shop in de ruiterwinkel voor de mooiste hoofdstellen, zadels en dekjes voor je paarden. Maak je een account aan, dan krijg je meteen een paard om te verzorgen. Je begint bij het leukste paardenspel van Nederland met een ranch, een stacaravan en drie stallen, maar die kun je uitbouwen tot een prachtige villa met een veelvoud aan stallen. Die stallen kun je vullen met de prachtigste paarden en veulens die je zelf kunt fokken in vele verschillende kleuren met behulp van kleurengenetica. Doorloop verschillende levels en speel zo allerlei nieuwe gebieden en steden vrij. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Op het gezellige forum, het bruisend centrum van het spel, zijn heel veel leden actief. Hier maak je contact met andere paardenliefhebbers, kun je vragen stellen, met elkaar handelen, kletsen en ervaringen uitwisselen.